Cointelegraph Markets: Paul Tudor Jones. Utløste investeringen hans i Bitcoin en ny oksesyklus?

Max Keizer: Først må vi gå tilbake til Genesis Block og forstå at alt som har skjedd og noensinne vil skje med Bitcoin, ble til i det øyeblikket, og verden og vår art ble forandret for alltid. Forstå også at Bitcoin former vår verden rundt sin protokoll på måter som de fleste ikke forstår, men alle er maktesløse til å stoppe. Innenfor denne sammenhengen var det klart 3. januar 2009 at protokollets geni ville fange opp slike som Paul Tudor Jones og vri seg.

Som han sa denne uken, etter å ha studert Bitcoin, har han blitt mer bullish, og det er første gang i karrieren han noensinne har opplevd en eiendel han kjøper for å sikre seg mot blodbadet om løpende inflasjon som er „pro-humanity.“ Han forstår paradokset i protokollen. Han forstår som Michael Saylor gjør nå (etter å ha avvist Bitcoin i årevis) at Bitcoin har kontroll.

Endringene i menneskeheten blir satt i gang, og det er ustoppelig. Fordi Bitcoin Revolution omorganiserer folks sinn og omorganiserer bevisstheten, er disse endringene permanente.
Ble du overrasket over nyheten om at PayPal går inn i Bitcoin og crypto space?

Max Keizer: Nei. PayPal, som alle selskaper, kom raskere enn andre til at Bitcoin var en eksistensiell trussel for deres virksomhet, og å ignorere det ville bety å gå ut av virksomheten.

Synes du det er en rimelig avveining at den vil opprettholde kontrollen over brukernes penger akkurat som Vekten ville?

Max Keizer: PayPal sitt forsøk på å begrense Bitcoin vil ikke fungere fordi konkurransen på $ SQ og andre steder vil tvinge dem til å gå Full Bitcoin eller dø. Dette gjelder også med Libra. Det er sant for CBDC (Central Bank Digital Currency), og det gjelder for land som Venezuela som forlot sin Petro og nå går over til en full Bitcoin-posisjon. I Kina er situasjonen en annen.

Kineserne vil motstå å gå Full Bitcoin lengst, og dette er deres Achilles Heel.

For øyeblikket, med Kina som etablerer en V-formet gjenoppretting i sin unike post-covid økonomi (det eneste G20-landet som oppnår dette), er de sprø og blinde for hva som vil skje hvis USA og andre går Full Bitcoin. Det ligner på 1980-90-tallet da Japan var satt til å ta over den globale økonomien, men klarte ikke å omfavne Internett raskt nok, og USA gjenopprettet raskt global dominans igjen. Kina tror de har alle kortene, men uten å gå Full Bitcoin lar de seg sårbare for land som gjør det.

Styrker nyheter om aksept av BTC-betaling prisen? Eller øker Bitcoins verdi hovedsakelig fordi den i økende grad blir oppfattet som en verdilager?

Max Keizer: Betalingens rolle (dvs. byttemiddel) kommer etter at Bitcoin etablerer seg som en SOV; et poeng Roger Ver, Craig Wright og Calvin Ayre forstod aldri, og hvorfor deres prosjekter BCH og BSV i økende grad blir verdiløse sammenlignet med BTC (de leser feilaktig BTC-papiret). For øyeblikket etablerer BTC seg fortsatt som en SOV.

Jeg har sagt mange ganger at jeg tror overgangen som inkluderer MOE-brukssaken sannsynligvis kommer etter at BTC begynner å skyve gull ut av SOV-bildet rundt $ 100.000 per BTC. Forresten, en advarsel til Gold Bugs bashing BTC. Se hva som skjedde med Peter Schiff. Ved ikke å la BTC endre tankegangen saboterte han seg selv og ser ut til å være i virkelige problemer. Denne skjebnen venter alle som roter med Bitcoin.

I juni sa du at Peter Schiff ville kjøpe Bitcoin til $ 50.000. Er prisen fortsatt den samme?

Max Keizer: Ja. Jeg spår at kombinasjonen av at hans virksomhet mislykkes pluss advokatkostnadene vil tvinge ham til å endelig bukke under for virkeligheten, og han vil komme til Bitcoin med halen mellom bena og ber om tilgivelse, og timingen vil være rundt BTC $ 50.000.

Gullbugs sier at gull vil vinne uavhengig av hvem som vinner det amerikanske valget. Hvem tror du er best for Bitcoin: Biden eller Trump? Hvordan forventer du at Bitcoin vil reagere på valgresultatet neste måned?

Max Keizer: En Biden-seier betyr en seier for korrupsjon og Deep State, så jeg forventer at Bitcoins pris vil bli høyere når folk får panikk-kjøp ukonfiskerbar Bitcoin før Bidens sosialistiske, jackbooted kjeltringer begynner å konfiskere alt i en reprise av Kristallnacht i 1938.

Med Trump har USA en sjanse til en mer ordnet tradisjon for Bitcoin, slik at prisen vil bevege seg saktere.
Michael Saylor sa at han kjøpte Bitcoin for å beskytte kontantreserver fra å „smelte“ som en isbit. Tror du Google, Amazon, etc. vil lage sim